cheertainer bag in box banner01
cheertainer bag in box banner-02
cheertainer bag in box banner03
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambarGO

Produk bungkusan utama kami nyaéta cheertainer (kantong nangtung dina kotak), ldpe cubitainer, wadah cai anu tiasa dilipat, jerry can semi-folding sareng mesin ngeusian.
Salaku produk packing anyar urang, kantong cheertainer dijieunna tina palastik multilayer. Lapisan luar (poliamida + poliétilén) ngajaga tina oksigén sareng Uap; dénsitas sareng komposisina tiasa béda-béda gumantung kana kabutuhan klien atanapi produk. Lapisan jero (poliétiléna) élastis sareng tahan ka sobek. Éta mangrupikeun alternatif flatpack pikeun bungkusan cair tradisional, nyayogikeun kauntungan tina wadah anu kaku sareng kelestarian anu fleksibel ngeunaan syarat transportasi sareng neundeun. Éta bakal ngahémat dugi ka 80-90% dina kapasitas gudang sareng pangurangan anu sami dina biaya angkutan internal sareng ngahémat émisi CO2.
Kotakna dirancang khusus. Kusabab éta dijieunna tina kardus, sadaya sisi bisa dicitak, nu mere aréa permukaan komunikasi badag.

Vidéo tés tekanan
ABOUTUSKAIGUAN2

NGAJELAJEK URANG UTAMA PRODUK

Fléksibel tur lemes, Collapsible na lightweight, ngurangan ongkos

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • Jalur produksi
  • kustomisasi fléksibel
  • Pangiriman Gancang

bengkel kami dilengkepan 4 sét mesin blow molding (Modél 25A); 2 sét mesin suntik molding horizontal 120g, 4 sét nangtung mesin suntik molding 125g, 2 sét nangtung mesin suntik molding 80g, 2 sét mesin kantong-nyieun.

Urang bisa nyadiakeun 1 liter ka 50 liter cheertainer kantong dina kotak; Sareng urang tiasa nyayogikeun cubitainers tina volume 1 liter dugi ka 25 liter.

Simkuring gaduh stock pikeun sakabéh kantong ukuran baku. Jalur produksi kami damel 24 jam.

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • 8000

    PABRIK

    Pausahaan ngawengku wewengkon 8000㎡
  • 60

    PATUGAS

    Mibanda 60 pagawé
  • 12

    PANGALAMAN

    12 taun pangalaman produksi
  • 4000

    BENGKEL BEBAS LEBU

    4000㎡ kamar beresih

Pasar jeung Aplikasi

naon ceuk konsumén urang?

  • Cyprus lau
    Siprus lau Hongkong SAR
    Kualitas anu saé pisan. Sadayana damel sapertos anu dijelaskeun. Kantong vertikal leres-leres ngabantosan ngirangan biaya logistik bari éta kuat sareng tangguh sapertos anu disayogikeun
  • HattoriAkio Komura
    HattoriAkio Komura Singapur
    John éta bener mantuan sarta ngalayanan kami professionally kalawan flawless communication.We pasti bakal meuli ti anjeunna again.Thank anjeun pikeun rojongan Anjeun!

Inquiry pikeun daptar harga

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran. produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul.

TERBARUWARTA

nempo leuwih
  • Kantong BIB dina kotak nyaéta sampurna ...

    Bungkusan kantong-in-the-box, anu disebut bungkusan BIB, mangrupikeun bentuk bungkusan anu paling suksés dina bungkusan inovasi global dina taun-taun ayeuna. Kusabab ciri kaamanan, kaséhatan, genah sareng perlindungan lingkungan, éta parantos gancang ngembangkeun kana bungkusan inuman ...
    maca deui
  • Kumaha nguatkeun kualitas ...

    Kantong-in-kotak diwangun ku Kantong nganggo alat outlet cair sareng karton bergelombang di luar. Dibandingkeun sareng bentuk bungkusan tradisional, kantong kotak gaduh umur rak anu panjang (kotak anggur, sari buah tiasa disimpen kantong disegel 2-3 taun, saatos dibuka tiasa ngahemat 2 bulan), langkung saé ngahindarkeun cahaya sareng ...
    maca deui
  • Kantong dina kotak mangrupikeun anu paling pikaresepeun ...

    Bag-in-a-box mangrupikeun sistem bungkusan anu paling ramah lingkungan pikeun cai nginum premium, nganggo bahan bungkusan 80% kirang ti botol PET atanapi ember PC per volume cai nginum, anu hartosna kirang plastik sareng kirang runtah. Teu aya ragu yén pro ...
    maca deui