about us-3

Kantong cheertainer 20 liter dina kotak

Katerangan pondok:

Kantong Cheertainer dina bungkusan kotak mangrupikeun wadah énggal anu ngagabungkeun kalenturan tina Kantong dina Kotak sareng kauntungan ningkat tina wadah kaku atanapi semi-kaku, anu ngajantenkeun alternatif anu sampurna pikeun sadaya pilihan ieu. Éta diwangun ku kantong plastik multi-lapisan bentuk kubus, keran, tutup atanapi klep sareng kotak kardus.

Kantong cheertainer kami dina bungkusan kotak didamel tina plastik multilayer. Lapisan luar (poliamida + poliétilén) ngajaga tina oksigén sareng Uap; dénsitas sareng komposisina tiasa béda-béda gumantung kana kabutuhan klien atanapi produk. Lapisan jero (poliétiléna) élastis sareng tahan ka sobek.


Rincian produk

Tag produk

Cheertainer Kantong-Dina-Box Leyuran

Lamun Anjeun keur pilari produk husus sarta teu bisa langsung manggihan eta dina ramatloka kami, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Barina ogé, rentang produk urang salawasna indicative, pernah exhaustive.Wilujeng sumping ngahubungan kami!E-mail:lisa@cncheertainer.com

CHEERTAINER TAS dina aplikasi kotak

cheertainer bag in box application2

Kaasup cair pupuk, kantong kami dina kotak ogé dipaké pikeun cair séjén sarta cair kentel.

Widang APLIKASI

Sareng tiasa dianggo pikeun barang-barang tuangeun sareng inuman, sapertos purees, saos, cuka, sake Jepang, susu, jus, anggur, bir, jsb.

Cheertainer-11
Cheertainer-13

Widang APLIKASI

Bisa imah cair pupuk, kaasup elém, tatanén, pupuk cair, inks, pelumas, cét, coatings, minyak bumi, pupuk cair, diluent, sanitizer, alkohol, disinféktan asam hypochlorous, diluent, gél ultrasound, réagen hematology jsb.

Widang APLIKASI

Kosmétik sareng barang-barang perawatan pribadi, sapertos pembersih, sampo, sabun cair, kondisioner, lotion tiasa dianggo saé dina kantong anu cocog sareng cheertainer.

Cheertainer-12
DATA PRODUK
Kapasitas Barang HSCode Diaméter klep Bahan atah Beurat bersih Dimensi produk
5L Kantong nangtung dina kotak 39232900 φ32 mm Lapisan jero PA; Lapisan luar PA + PE. 68g 200 * 390 * 180 mm
10L Kantong nangtung dina kotak 39232900 φ32 mm Lapisan jero PA; Lapisan luar PA + PE. 82g 250 * 470 * 230 mm
18L Kantong nangtung dina kotak 39232900 φ32 mm Lapisan jero PA; Lapisan luar PA + PE. 118g 290 * 540 * 270 mm
20L Kantong nangtung dina kotak 39232900 φ32 mm Lapisan jero PA; Lapisan luar PA + PE. 134g 300 * 570 * 300mm

Kauntungannana CHEERTAINER TAS IN BOX

Ringan sareng gampang dicekel, pilihan pangsaéna pikeun ngeusian.
☑ Produkna ditangtayungan tina cahaya sareng hawa, anu ngamungkinkeun pikeun ngahémat sadaya pasipatanana dugi ka béak lengkep.
 Aliran kaluaran teratur sareng konstan, tanpa gelembung hawa atanapi percikan.
 Desain anu mulus ngamungkinkeun 99% cairanana dikosongkeun.
 Kantongna tetep teu gerak dina jero kotak, ku kituna nyegah tutupna teu gerak nalika diangkut.
☑ Pangurangan anu lumayan dina konsumsi plastik dibandingkeun sareng wadah kaku.
☑ Ngurangan volume bungkusan, boh nalika kosong sareng nalika pinuh.
☑ tabungan considerable dina spasi jeung waragad logistik jeung lingkungan.
☑ rojongan teknis jeung desain ngaropéa.
☑ Kotak karton ngamungkinkeun aréa permukaan badag pikeun komunikasi grafis.

cheertainer bag in box-12

Kantong cheertainer 20 liter dina kotak pikeun ngeusian cuka sareng kecap sanés kantong-in-kotak khas anjeun. Eta nyadiakeun konsumén desain pakét nu outperforms konstruksi bantal di dispense na pamakéan. Dimekarkeun pikeun ngawangun bentuk kotak, Cheertainer anu dipaténkeun unik dina desain sareng konstruksina. Dijieun ku gussets samping nu "formulir-pas" kana wadahna, Cheertainer ngamungkinkeun pikeun dispense lengkep ngalir bébas.

cheertainer bag in box details54

Cai mibanda rupa badag tina stoppers, closures na valves. Seuseueurna palanggan biasana milih keran pikeun cuka sareng kecap.

Kotak kami dirancang khusus. Kusabab éta dijieunna tina kardus, sagala sisi bisa dicitak, nu méré aréa permukaan komunikasi jeung iklan badag.

PUJI PELANGGAN

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

TENTANG KAMI

ABOUT US-KAIGUAN
ABOUT US-KAIGUA2
ABOUT US-KAIGUA3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami