about us-3

Ngeunaan KAIGUAN

Changzhou Kaiguan Packaging & Technology Co., Ltd.

Changzhou Kaiguan Packaging & Technology Co., Ltd. perenahna di kota Changzhou, propinsi Jiangsu, Cina. Éta aya di tengah délta walungan Yangtze anu dimekarkeun sacara ékonomis kalayan transportasi anu saé sareng lingkungan logistik anu unggul. Kami mangrupikeun perusahaan téknologi swasta profésional anu gaduh pangalaman anu beunghar dina desain, pamekaran, ngahasilkeun produk bungkusan anu fleksibel.

Urang ngadopsi téknologi canggih di dunya, ngagunakeun bahan panyalindungan lingkungan, innovates téhnologi produksi produk packing panyalindungan lingkungan anyar.

kaiguan-1

merek

KAIGUAN-Produsén produk bungkusan

Pangalaman

12 taun pangalaman dina industri bungkusan lingkungan

Kustomisasi

Kamampuhan kustomisasi canggih pikeun industri aplikasi khusus anjeun

Naon urang ngalakukeun

Produk bungkusan utama kami nyaéta cheertainer (kantong nangtung dina kotak), ldpe cubitainer, wadah cai anu tiasa dilipat, jerry can semi-folding sareng mesin ngeusian.

Salaku produk packing anyar urang, kantong cheertainer dijieunna tina palastik multilayer. Lapisan luar (poliamida + poliétilén) ngajaga tina oksigén sareng Uap; dénsitas sareng komposisina tiasa béda-béda gumantung kana kabutuhan klien atanapi produk. Lapisan jero (poliétiléna) élastis sareng tahan ka sobek. Éta mangrupikeun alternatif flatpack pikeun bungkusan cair tradisional, nyayogikeun kauntungan tina wadah anu kaku sareng kelestarian anu fleksibel ngeunaan syarat transportasi sareng neundeun. Éta bakal ngahémat dugi ka 80-90% dina kapasitas gudang sareng pangurangan anu sami dina biaya angkutan internal sareng ngahémat émisi CO2.
Kotakna dirancang khusus. Kusabab éta dijieunna tina kardus, sadaya sisi bisa dicitak, nu mere aréa permukaan komunikasi badag.
Perusahaan kami gaduh kontrol anu ketat dina unggal tautan kualitas produk ti mimiti. urang ngudag hubungan jangka panjang sarta stabil gawé babarengan jeung konsumén, bakti usaha sangkan parusahaan meunang ngembangkeun jangka panjang.
Kalayan sikep anu kabuka sareng ikhlas, kami ngarepkeun sadaya réréncangan pikeun komunikasi sareng panalungtikan di perusahaan kami, nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngabéréskeun masalah desain.

 

AUDIT PELANGGAN

Kami ngarepkeun pikeun ngadegkeun partnership jangka panjang sareng sadaya pangguna pikeun masa depan anu saé!

about us-8

SERTIPIKAT

Pilih Kaiguan, pilih kualitas!

about us-10

PAMERAN

Kaiguan-suksés ilubiung dina paméran!

about us-9

Naon konsumén urang nyebutkeun?

Kabutuhan sareng saran pelanggan mangrupikeun kakuatan penggerak urang, kapuasan pelanggan mangrupikeun ngungudag urang.
Urang ayeuna ngarepkeun gawé babarengan anu langkung ageung sareng para nasabah luar negeri dumasar kana kauntungan silih.