about us-3

Nami Perusahaan

Changzhou Kaiguan Packaging & Technology Co., Ltd

Surélék

Tel

+86-15261156629 0519-88998837

Alamat

No 15, Niutang Town, Wujin District, Changzhou Kota, Propinsi Jiangsu, Cina. 

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami