about us-3

Dahareun kelas LDPE cubitainer

Katerangan pondok:

Cubitainers didamel tina poliétilén dénsitas rendah sareng salaku pakét anu dirakit, aranjeunna nganggo kotak, wadah, topi polipropilén bodas.

Wadah sareng kotak ogé dijual nyalira, Pabrik kami parantos ngajual cubitainers di Alibaba online langkung ti 10 taun.

Cubitainers kami nyumponan sarat FDA sareng sadaya bahan baku anu ngajantenkeun pilihan anu saé pikeun neundeun cai sareng seueur kamungkinan anu sanés.


Rincian produk

Tag produk

LDPE Cubitainer Leyuran

Lamun Anjeun keur pilari produk husus sarta teu bisa langsung manggihan eta dina ramatloka kami, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Barina ogé, rentang produk urang salawasna indicative, pernah exhaustive.Wilujeng sumping ngahubungan kami!E-mail:lisa@cncheertainer.com

APLIKASI CUBITAINER

Nalika anjeun milih Cubitainer, anjeun milih pakét anu diwangun pikeun tahan bungkusan kimia. Saluareun pamakéanana salaku pakét produk pikeun bahan kimia, Cubitainer ogé katampa dina industri pangan sarta ubar.

cheertainer bag in box application2
Kapasitas Ukuran bukaan (mm) kuantitas (pc) Ukuran produk (mm) Ukuran Paket (mm)

5L

φ32

300

175 x 175 x 175

640*390*580

10L

φ32

200

230 x 230 x 230

650*450*400

18L

φ32

200

275 x 275 x 275

650*450*400

20L

φ32

200

295 x 275 x 275

650*450*400

CONDIMENTS jeung inuman

cubitainer-11
cubitainer-14

MEDIS

KIMIA INDUSTRI

cubitainer-13
cubitainer-12

PIRINGAN

Kauntungannana CUBITAINERS

Mangpaat Collapsible 5 liter ultrasound gél cubitainer
Bisa narilep up pikeun neundeun, drastis ngurangan jumlah gudang diperlukeun dibandingkeun kaléng logam jeung wadah plastik kaku.
Hal ieu dirarancang résin pikeun nyieun peti jeung asam punjul, alkali, cai, kalembaban jeung lalawanan tiis.
Bungkusan anu hampang sareng gampang dicekel anu nawiskeun kamampuan anu saé sareng tiasa dianggo sareng sababaraha jinis asesoris pikeun tuang eusi anu gampang sareng gampang.
Dina produk anu ramah lingkungan ieu, wadahna jero henteu ngaluarkeun gas ngabahayakeun nalika durukan sareng kotak kardus luar tiasa dipisahkeun pikeun ngirangan, ngagunakeun deui sareng daur ulang.

cubitainer-1455

CUBITAINER TAS IN BOX KELEBIHAN

Volume ti 1 nepi ka 25 liter
Warna alam
Dirakit Cubitainer ngandung hiji kubus inflated disimpen dina over-pak corrugated
Diwangun-di cecekelan
Tarik kaluar spout jeung tuang detergents, gél jeung produk beberesih
karton ngaropéa
sisipan LDPE; overpack papan serat
Gampang pikeun ngirim, nanganan sareng tuang
Collapsible sareng hampang, ngirangan biaya transportasi sareng biaya neundeun
Cairan ngalir dina aliran kontinyu tina liner swa-emptying
Meet spésifikasi FDA

PUJI PELANGGAN

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

TENTANG KAMI

ABOUT US-KAIGUAN
ABOUT US-KAIGUA2
ABOUT US-KAIGUA3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami