about us-3

Bag-in-a-box mangrupikeun sistem bungkusan anu paling ramah lingkungan pikeun cai nginum premium, nganggo bahan bungkusan 80% kirang ti botol PET atanapi ember PC per volume cai nginum, anu hartosna kirang plastik sareng kirang runtah. Teu aya ragu yén panyalindungan lingkungan leuwih nguntungkeun. Polusi sekundér lingkungan anu disababkeun ku botol PET beuki seueur perhatian, sareng panyalahgunaan tong PC nyababkeun langkung seueur résiko kaamanan pikeun sanitasi cai nginum. Sajaba ti pamakéan PC LIPI masalah dispenser cai, polusi sekundér, daur ulang LIPI, leuwih wates pamakéan, terus-terusan ngagolakkeun, fouling tank cai jeung saterusna, ieu geus ngabalukarkeun sistem cai nginum dilawan masalah kaamanan cai nginum ayeuna.

Aya ogé masalah kaamanan penting anu konsumen condong malire. Plastik dipaké pikeun nyieun ember PC jeung cai mancur nginum ngandung bisphenol A. Bisphenol A bisa précipitated kana dahareun jeung inuman.

Aya ogé masalah kaamanan penting anu konsumen condong malire. Plastik dipaké pikeun nyieun ember PC jeung cai mancur nginum ngandung bisphenol A. Bisphenol A bisa précipitated kana dahareun jeung inuman.


waktos pos: Oct-18-2021