about us-3

Bungkusan kantong-in-the-box, anu disebut bungkusan BIB, mangrupikeun bentuk bungkusan anu paling suksés dina bungkusan inovasi global dina taun-taun ayeuna. Kusabab ciri kaamanan, kaséhatan, genah sareng perlindungan lingkungan, éta gancang ngembangkeun kana bungkusan inuman anu paling dipikaresep ku konsumen di pasar Éropa sareng Amérika.

cheertainer bag in box-10

Kantong dina bungkusan kotak

1. Kantong dina kotak ngagunakeun bahan bungkusan kirang ti peti teuas ngan 1/5;

2, bungkusan kantong kotak dipaké pisan gampang pikeun misahkeun jeung didaur ulang, sagemblengna recyclable;

3, kantong dina kotak bisa ditumpes narilep saméméh jeung sanggeus pamakéan, greatly ngurangan gudang bungkusan na waragad transportasi, ngurangan konsumsi énergi;

4. Kalolobaan kantong dina kotak téh disposable, Ngahindarkeun dampak jeung karuksakan disinfection kimiawi jeung beberesih dina lingkungan;

5. Paket maksimal tiasa dugi ka 1400 liter, anu hartosna kirang biaya bungkusan per kapasitas unit;

6, umur gudang produk deui ogé ngurangan runtah disababkeun ku deterioration produk;

7, ngurangan konsumsi énérgi sarta pamakéan bahan baku;

8, beurat bungkusan kantong kotak téh hampang, ngahemat spasi, bisa ngaronjatkeun efisiensi angkutan leuwih ti 20%, ngurangan BBM jeung konsumsi énergi;

9, angkutan tunggal (daur ulang kendang rélatif teuas teu perlu ngadaur mulangkeunana) pikeun ngahemat waragad transportasi;

10, dibandingkeun sareng bentuk bungkusan tradisional tiasa ngahemat dugi ka 80% tina konsumsi bahan baku;

Mesin ngeusian anu fleksibel sareng efisien pikeun ngirangan biaya énergi sareng ningkatkeun produktivitas.


waktos pos: Oct-28-2021