about us-3

Kantong-in-kotak diwangun ku Kantong nganggo alat outlet cair sareng karton bergelombang di luar. Dibandingkeun sareng bentuk bungkusan tradisional, kantong kotak gaduh umur rak anu panjang (kotak anggur, sari buah tiasa disimpen kantong disegel 2-3 taun, saatos dibuka tiasa ngahemat 2 bulan), langkung saé ngahindarkeun pagelaran résistansi cahaya sareng oksigén, kalayan sakedik pisan. bahan jeung bisa ngadaur mulangkeunana, bisa dina alat keusikan sarua ngolah rupa-rupa spésifikasi produk, Cocog jeung aseptic / non-aseptik / keusikan tiis / keusikan panas jeung prosés ngolah sejen, bisa ningkatkeun gudang jeung efisiensi transportasi. Aplikasi kantong dina kotak dina widang dahareun ngembangna, tapi kusabab kontak langsung sareng tuangeun cair, kasalametanna langsung mangaruhan kasalametan pangan, anu ogé mangrupikeun salah sahiji titik kontrol kualitas konci perusahaan produksi pangan cair.

https://www.cncheertainer.com/cheertainer-bag-in-box/

Inspeksi kualitas kantong jero

Pabrikan kadaharan cair sacara saksama bakal nguji kualitas kantong jero sareng kotak luar nalika ngagaleuh kantong dina kotak, sareng bakal naroskeun laporan tés nalika ngagaleuh. Sateuacan dianggo, pamariksaan kualitas pabrik salajengna bakal ngalaksanakeun tés kaamanan, tés mumpuni, tiasa diteruskeun kana prosés bungkusan dahareun salajengna.

1. Uji kinerja lalawanan hawa tina kantong jero

Résistansi gas nujul kana pangaruh panghalang bahan bungkusan BIB dina oksigén. Résistansi gas mangrupikeun faktor penting anu mangaruhan kualitas produk dina umur rak, sareng éta ogé rujukan penting pikeun nganalisis umur rak.

Lamun bahan bungkusan BIB boga résistansi gas goréng, éta bakal ngakibatkeun oksidasi jeung deterioration tina eusi alatan sensitipitas ka oksigén. Résistansi gas diukur ku jumlah gas ngaliwatan bahan.

https://www.cncheertainer.com/cheertainer-bag-in-box/

2. kantong jero sealing test kinerja

Kinerja sealing nujul kana reliabiliti segel bungkusan BIB, ngaliwatan uji bisa mastikeun integritas sakabeh segel bungkusan produk, nyegah kinerja sealing produk teu alus, hasilna leakage, polusi, deterioration jeung masalah lianna.

Aya seueur metode uji kinerja sealing, metodeu anu paling sering dianggo nyaéta ngagunakeun alat uji sealing, nganggo metode visual, utamina niténan pamulihan sampel tés. Upami anjeun hoyong sacara kuantitatif nguji kinerja sealing sareng bocor bungkusan BIB, anjeun tiasa nganggo prinsip alat uji kinerja sealing tekanan positip.

Tangtosna, saatos mastikeun yén kinerja résistansi gas sareng kinerja sealing bungkusan BIB mumpuni, ogé kedah dikontrol sababaraha indikator sanésna sapertos kakuatan sealing sareng kinerja tensile pikeun mastikeun umur rak sareng adaptasi eusina.


waktos pos: Oct-25-2021