about us-3

Warta Industri

  • Brief description of bag in box cheertainer

    Katerangan ringkes ngeunaan kantong dina kotak cheertainer

    Katerangan singket Tas Dina Kotak Cheertainer Pangaruh panghalang Oksigén tina bungkusan cheertainer kantong-in-box.Fungsi blocking gas mangrupikeun faktor utama anu mangaruhan kualitas produk salami umur rak, sareng éta ogé rujukan utama pikeun nganalisa ...
    Maca deui
  • Advantages of bag-in-box cheertainer

    Kaunggulan tina bag-in-box cheertainer

    Kantong-in-box cubitainer mangrupikeun bungkusan sakali-waktos, anu gaduh kaunggulan neundeun sareng transportasi anu gampang, biaya bungkusan rendah, pangaruh anti-pemalsuan anu saé, ngahindarkeun ngeusian sekundér, sareng bahan bungkusan tiasa didaur ulang dina bentuk cair. pakét...
    Maca deui
  • Bag in box – Green environmental protection

    Kantong dina kotak - Perlindungan lingkungan héjo

    Dahareun raket patalina jeung kaséhatan manusa, dahareun kaséhatan pinuh ku favorit urang, jadi paménta pikeun bungkusan kantong kantong dahareun ogé ketat pisan.Dina rupa-rupa bungkusan kantong kotak dahareun, kotak plastik kantong sanyawa akun pikeun dibagikeun considerable.Sababaraha ahli nunjukkeun yén pikeun pangwangunan hareup ...
    Maca deui
  • What kind of packing is a bag in box?

    Jenis bungkusan naon kantong dina kotak?

    Kantong dina kotak mangrupikeun jinis bungkusan énggal.kantong dijieunna tina pepet aluminized, LDPE, sarta bahan komposit nilon, disinfection steril, kantong jeung keran, karton jeung pamakéan.Kantong dina kotak milik produk panyalindungan lingkungan, sabab boga fungsi panyalindungan lingkungan th ...
    Maca deui
  • What are the features of a cheertainer bag in box?

    Naon ciri tina kantong cheertainer dina kotak?

    Kantong cheertainer dina kotak anu kuat: kantong plastik tradisional anu ipis jeung gampang pegat guna nyimpen duit.Tapi pikeun ngajantenkeun anjeunna langkung kuat, langkung seueur artos kedah diséépkeun.Penampilan kantong dina kotak pikeun nungkulan sagala masalah dina kantong dina kotak, kasabaran kuat, teu gampang mun teu ngagem....
    Maca deui
  • What packaging does Adblue come in? Adblue has several common packaging specifications

    Naon bungkusan Adblue asalna?Adblue gaduh sababaraha spésifikasi bungkusan umum

    AdBlue mangrupikeun kabutuhan pikeun kandaraan solar pikeun ngatasi gas buang.Éta parantos janten produk anu biasa pisan pikeun ngangkut babaturan dina kahirupan mobil olahraga sapopoé.Dinten ieu, abdi hoyong bagikeun sareng anjeun sababaraha spésifikasi bungkusan umum tina AdBlue.Dina kendang plastik lemes kirang ti 10 kg Dina 10 kg ...
    Maca deui
  • What is the shelf life of the bag in the box?

    Naon umur rak tina kantong dina kotak?

    Kusabab neundeun sareng distribusi produk saderhana dina kotak sareng kantong mangrupikeun solusina.Kantong steril anu dibungkus ieu disimpen dina kotak kardus anu anjeun tempatkeun dina mesin inuman.Kantong dina kotak ukuranana 10L sareng hadir sareng sababaraha pilihan jatah kalebet selang susu, bengkok ...
    Maca deui
  • Two types of inner bags used for bags in boxes

    Dua jenis kantong jero dipaké pikeun kantong dina kotak

    Kantong kotak mangrupikeun bentuk bungkusan anu kawilang énggal, kantong kotak didamel tina pilem komposit multi-lapisan anu didamel tina kantong jero anu fleksibel, klep disegel sareng kotak kertas bungkusan luar.Kantong jero komposit dianggo pikeun ngapak eusi, sedengkeun kotak luar dianggo pikeun panyalindungan sareng transportasi éksternal.Kantong di bo...
    Maca deui
  • What are the applications of cheertainer bag in box

    Naon aplikasi tina kantong cheertainer dina kotak

    Kantong Cheertainer dina bungkusan kotak loba dipaké dina sari buah, anggur, inuman sari buah, cai mineral, minyak plant, aditif dahareun, agén industri, réagen médis, pupuk cair, péstisida jeung saterusna.Kantong cheertainer dina kotak diwangun ku kantong jero anu fleksibel anu didamel tina pilem multi-lapisan ...
    Maca deui
  • Cheertainer Bag in box have become the new darling of packaging

    Kantong Cheertainer dina kotak parantos janten bungkusan bungkusan énggal

    Kiwari, Kantong Cheertainer dina bungkusan kotak parantos nembus kana inuman jus, agén industri, réagen médis, pupuk cair, péstisida sareng seueur widang sanésna.Dibandingkeun sareng bentuk bungkusan tradisional, kaunggulan kalapa tina kantong dina kotak kalebet: umur rak anu langkung panjang, lampu anu langkung saé ...
    Maca deui
  • What is bag-in-the-box packaging(Cheertainer)?

    Naon bungkusan kantong-in-the-box (Cheertainer)?

    Bungkusan kantong-in-box (Cheertainer) ngagunakeun kotak, kantong, sareng pas pikeun ngangkut sareng ngaluarkeun produk cair sacara éfisién sareng tanpa kontaminasi.Kantong éta diwangun tina lapisan pilem anu disegel babarengan sareng dirancang pikeun ngajagi kualitas produk sareng tetep aman di jero tina ...
    Maca deui
  • Cheertainer box in bag BIB packaging, more suitable for home choice of packaging drinking water

    Kotak Cheertainer dina kantong bungkusan BIB, langkung cocog pikeun pilihan bumi bungkusan cai nginum

    Kantong cheertainer dina kotak, atanapi bungkus BIB kanggo pondok.Éta dijieun di Australia dina 1965 sarta mimiti dipaké dina industri anggur, tapi ayeuna geus dimekarkeun pikeun ngawengku kategori produk lianna kayaning juices, inuman lemes, minyak jeung saos.Dibandingkeun sareng cai kotak sareng aluminium ...
    Maca deui