about us-3

Warta

  • BIB bag in box is the perfect packaging form for drinking water

    Kantong BIB dina kotak mangrupikeun bentuk bungkusan anu sampurna pikeun cai nginum

    Bungkusan kantong-in-the-box, anu disebut bungkusan BIB, mangrupikeun bentuk bungkusan anu paling suksés dina bungkusan inovasi global dina taun-taun ayeuna. Kusabab karakteristik kaamanan, kaséhatan, genah sareng perlindungan lingkungan, éta parantos gancang dikembangkeun kana bungkusan inuman anu ...
    Maca deui
  • How to strengthen the quality control in the application of bag in box in food field?

    Kumaha nguatkeun kadali kualitas dina aplikasi kantong dina kotak dina widang dahareun?

    Kantong-in-kotak diwangun ku Kantong nganggo alat outlet cair sareng karton bergelombang di luar. Dibandingkeun jeung bentuk tradisional bungkusan, kantong buleud ngabogaan umur rak panjang (kotak anggur, sari buah bisa diteundeun kantong disegel 2-3 taun, sanggeus muka bisa nyimpen 2 bulan), hadé ulah lampu jeung oksigén r ...
    Maca deui
  • Bag in box is the most environmentally friendly and high quality drinking water packaging system

    Kantong dina kotak mangrupikeun sistem bungkusan cai nginum anu paling ramah lingkungan sareng kualitas luhur

    Bag-in-a-box mangrupikeun sistem bungkusan anu paling ramah lingkungan pikeun cai nginum premium, nganggo bahan bungkusan 80% kirang ti botol PET atanapi ember PC per volume cai nginum, anu hartosna kirang plastik sareng kirang runtah. Teu aya ragu yén panyalindungan tina ...
    Maca deui
  • What is the packaging form of bag in box

    Naon bentuk bungkusan kantong dina kotak

    Kantong-in-box mangrupikeun bentuk bungkusan énggal. Tas dijieun tina pepet aluminized, LDPE, sarta bahan komposit nilon, steril sarta sterilized, sarta kantong dipaké ditéang jeung taps na cartons. Kantong-in-kotak kagolong kana kategori lingkungan sabab ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Bag in box packaging a simple introduction

    Kantong dina kotak bungkusan bubuka basajan

    Kantong dina bungkusan kotak ngagunakeun kotak, kantong, sareng pas pikeun ngangkut sareng ngaluarkeun produk cair sacara éfisién sareng tanpa kontaminasi. Kantong éta diwangun tina lapisan pilem anu disegel babarengan sareng dirancang pikeun ngajagi kualitas produk sareng tetep aman di jero tina ngeusian ...
    Maca deui
  • The wide range of applications and production process of liquid packaging bags

    Rupa-rupa aplikasi sareng prosés produksi kantong bungkusan cair

    Spésifikasi kantong bungkusan cair kami dibasajankeun 1L-20L sareng tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat palanggan pikeun nyumponan sababaraha syarat. 1. Jus, bungkusan jam Kantong bungkusan cair tiasa seueur dianggo dina némpelkeun tomat, jus jeruk, jus anggur. Rupa-rupa f...
    Maca deui
  • BIB is the most perfect form of packaging for drinking water

    BIB mangrupikeun bentuk bungkusan anu paling sampurna pikeun cai nginum

    Bungkusan kantong-in-box, anu disebut bungkusan kotak BIB, mangrupikeun bentuk bungkusan anu paling suksés dina taun-taun ayeuna dina bungkusan inovasi global, kusabab kasalametan, kabersihan, genah, ciri lingkungan, pamekaran gancang Éropa sareng Amérika. ...
    Maca deui
  • Bag in box packaging market is popular, safe and convenient advantages

    Kantong dina pasar bungkusan kotak mangrupikeun kauntungan anu populér, aman sareng merenah

    Dahareun rahayat nyaéta poé, kadaharan pikeun kaamanan munggaran. Dina industri bungkusan terus berkembang ayeuna, jalma-jalma beuki hariwang ngeunaan kasalametan sareng genah bungkusan. Janten faktor naon anu bakal mangaruhan kasalametan bungkusan dahareun? Bahan bungkusan nyaéta ...
    Maca deui
  • What is bag in box packaging?

    Naon kantong dina bungkusan kotak?

    Kantong-in-kotak mangrupikeun bentuk bungkusan anu ngahijikeun kotak, kantong sareng corong tabung, ngagampangkeun transportasi sareng distribusi produk cair kalayan efisiensi anu efektif sareng ngahindarkeun non-kontaminasi. Kantong: Kantong diwangun ku sababaraha lapisan pilem ...
    Maca deui
  • How much do you know about cheertainer?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan cheertainer?

    Salaku kantong bungkusan cair, kantong cheertainer dina kotak teu anyar, salaku awal hiji atawa dua rebu taun ka tukang manusa nyaho kumaha carana make kulit embe, jeroan herbivora (beuteung) pikeun nyieun kantong cai keur cai, tapi parabot sapertos geus diganti dina panganyarna. kali ku leuwih merenah teuas ...
    Maca deui
  • Eco-friendly vertical bag in box

    Kantong nangtung anu ramah lingkungan dina kotak

    Dinten ieu kami hoyong ngabahas kantong-in-box anyar anu ramah lingkungan (panggantian cubitainer anu sampurna pikeun cheertainer). Kami biasa nyauran éta kantong-in-box nangtung, sabab dibandingkeun kantong-in-box bantal-tipe tradisional, éta tiasa ngajaga kuadrat tilu diménsi di jero ...
    Maca deui
  • perjalanan outdoor tilepan kantong neundeun cai kumaha milih?

    Perjalanan luar nganggo kantong neundeun cai tilepan merenah sareng ramah lingkungan, tapi kumaha urang milih kantong neundeun cai tilepan anu leres? 1. Kamampuh. Sacara umum, nalika hiking, sanajan teu aya suplai cai di tengah jalan, kantong cai ngeusi cai 2-3L cukup pikeun hiking sapoé. Ho...
    Maca deui