about us-3

VIDEO LAIN

Mesin ngeusian VBIB pikeun cairan

Bungkusan kelas dahareun portabel

Nozzle sareng ketok

10 kantong liter dina kotak dina produksi

Paket opp individu pikeun tiap kantong nangtung (cheertainer)

Kantong Aluminium Foil 5 liter (cheertainer)