about us-3

Semi-Collapsible Jerry Can

Katerangan pondok:

GÉmbaran umum jeung Pedaran  

The 10l 20l kapasitas Semi-Collapsible Jerry Can dijieunna tina dahareun kelas ldpe.

Éta wadah pikeun panggunaan rumah tangga umum pikeun mawa sareng nyimpen cai nginum.


Rincian produk

Tag produk

Jerry Can Leyuran

Lamun Anjeun keur pilari produk husus sarta teu bisa langsung manggihan eta dina ramatloka kami, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Barina ogé, rentang produk urang salawasna indicative, pernah exhaustive.Wilujeng sumping ngahubungan kami!E-mail:lisa@cncheertainer.com

DETAIL PRODUK

Spésifikasi teknis
Kapasitas: 10 l, 20l
Beurat (10l): 200 g
Beurat (20l): 290 g
Bahan:dijieun tina food grade LDPE, teu ngandung unsur toksik. Jery ​​bisa nangtung sorangan, sanajan ngeusi kirang ti 1/4 volume maksimum na.
Suhu operasi: tiasa tahan suhu ti -20 derajat ka + 50 derajat.
ketebalan rata-rata: 0,6 mm sarta ketebalan sudut minimum 0,5 mm.

semi-collapsible-jerry-can-(6)

APLIKASI

Kami supplier biasa pikeun UNHCR, UNICEF jeung LSM séjén. Hal ieu loba dipaké di lingkungan liar pikeun salamet ku militér, sarta sababaraha dipaké pikeun kémping outdoor atawa pamakéan rumah tangga. Nozzles atanapi keran mangrupakeun pilihan dina aplikasi béda.

semi-collapsible jerry can-1
semi-collapsible jerry can-2

PACKING

50 jerry kaléng 10l dibungkus dina karton kualitas ékspor 58x38 x 45 cm.
50 jerigen 20l dibungkus dina karton kualitas ékspor 67x46 x 50 cm.
Métode packing anu béda-béda tiasa ditampi pikeun maksimalkeun muatan dina palet sareng wadah.
Potongan per karton: 50.
Beurat unit bungkusan (10l): 10 kg.
Beurat unit bungkusan (20l): 12 kg.

Émbaran wadahna

10 liter 20 ltr
15000 potongan per 20' DC wadahna (tanpa pallets). 6000 potongan per 20' DC wadahna (tanpa pallets).
30000 potongan per 40' DC wadahna (tanpa pallets). 12000 potongan per 40 'DC wadahna (tanpa pallets).
36000 potongan per 40' HC wadahna (tanpa pallets). 14800 potongan per 40' HC wadahna (tanpa pallets).
12000 potongan per 20' DC wadahna (kalawan pallets).  
24000 potongan per 40 'DC wadahna (kalawan pallets).  
30000 potongan per 40' HC wadahna (kalawan pallets).  

KINERJA PRODUK JEUNG KONTROL KUALITAS

Résistansi Dampak / Uji Drop:
Jerry Semi-Collapsible Bisa tahan benturan dina permukaan anu teuas lamun dieusian ku volume cai maksimum (10 liter, 20 liter) dina suhu 20°C.
Tés tetes lengkep diwangun ku 10 tetes berturut-turut tina jangkungna 2,5 m. Jerigen kedah diluhurkeun, supados titik panghandapna aya 2,5m tina taneuh. Jery ​​tiasa tahan sahenteuna 3 tetes.

da

PUJI PELANGGAN

Customer praise(3)
Customer praise (6)
Customer praise(7)
Customer praise
Customer praise(10)
Customer praise (11)
Customer praise (12)

TENTANG KAMI

ABOUT US-KAIGUAN
ABOUT US-KAIGUA2
ABOUT US-KAIGUA3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami