about us-3

LAYANAN KAMI

Kami ngarepkeun pikeun ngadegkeun partnership jangka panjang sareng sadaya pangguna pikeun masa depan anu saé!

kaiguan-2

jasa pra-penjualan

● Inquiry sarta rojongan konsultan.
● rojongan test sampel.
● Témbongkeun pabrik urang di kota ChangZhou (deukeut Shanghai, Cina).

kaiguan-3

Service OEM

● Ukuran kantong bisa ngaropéa.
● logo anjeun sarta tanda bisa ditandaan dina cartons.
● Buku instruksi bisa ngaropéa.

kaiguan-4

jasa saatos-jualan

● R & D tim ngarojong sadia.
● Saatos jasa jualan 24/7.
● harga pangalusna pikeun urutan kontinyu.
● Urang tiasa ngalakukeun sagala karya pengiriman barang, adat clearance na paperwork pikeun ngirim Anjeun barang ku FOB / CIF / Door ka istilah panto, ngaliwatan jalan sagara jeung jalan hawa.

Siap pikeun Petualangan Bisnis anyar?